VDA 6.3 / Process audit training

Разработено от VDA QMC и немската автомобилна промишленост, VDA 6.3 дефинира процесите за одитиране, основани на оценката и подобряването на контрола в процесите на производство. След промените от Декември 2016 стандарта е задължителен за всички компании, които произвеждат част ит помпоненти за германската автомобилна индустрия.

Обучения / видове форми

Отворените обучения или Open training

Започнахме да ги провеждаме от 2017. На тези обучения могат да присъстват всички, които искат да получат сертификат за вътрешен одитор по VDA 6.3 или просто се интересуват от темата.

Вътрешни обучения

Вътрешни или затворени обучения са тази, които се провеждат за определена организация. Тези обучения се орагнизират специално за компанията Възложител. Тези обучения няма да се обявяват и външни лица не се допускат.

VDA QMC / История

Германската търговска асоциация за автомобилната индустрия е известна с иницичлите си VDA (Verband der deutschen Automobilindustrie). През 1997 г. към VDA се създаде център за управление на качеството (QMC) в полза на германските автомобилни OEM и техните доставчици /Tier/. Работата на QMC варира от разработване на системи до методи за оформяне на системите за управление на качеството в автомобилната индустрия.

VDA / обучения в България

Беше взето решение, че VDA QMC ще партнира с местен представител, а именно Тийм Превент България. Тийм Превент има богат опит по отношение на VDA лицензирани обучения и в други страни. За пример – ние сме обучили стотици одитори по VDA 6.3.

Като представител на VDA QMC за България ние ще предоставяме официалните VDA наръчници, обучения и сертифициране на одитори и други обучения сетифицирани от VDA.

От 2016 година Тийм Превент България е официален пратньор на VDA QMC за България. Също така Team Prevent Group представлява VDA QMC в Полша и Украйна.

Официалният списък с партньорите на VDA QMC може да намерите тук.

Все още се колебаете?

Попитайте ни за всичко, което Ви интересува, а ние гарантираме, че нашите експерти и консултанти ще отговорят на всяко едно Ваше запитване!