За нас / Споделяме Вашата отговорност!

„Тийм Превент България“ ООД е дъщерна фирма на немската компания Б·А·Д  „Здравна превенция и техника за сигурност“ / B·A·D Gesundheitsvorsorge und Sicherheitstechnik GmbH.

„Тийм Превент България“ е десетата дъщерна фирма на Б·А·Д.

Чрез своето постоянно развитие компанията се стреми, както на българския, така и на европейския пазар, да обучи работодателите и работниците как да намалят риска при работа.

В средата на 60-те години в западна Европа знанието, че превенцията на риска е най-смислената цел на модерната социална политика води до усилени действия на местните и държавните органи, на синдикатите, на организациите на работодателите и автономните административни структури на германската Професионална асоциация на индустриалния сектор. Резултатът от тези усилия довежда до приемане на Закон за безопасност при работа от Декември 1973 г. През същата година автономните административни стуктури на германската Професионална асоциация решават да сформират компания, която да предлага услуги в сферата на трудовата медицина.

На 28 Май 1976 г. двадесет и двама човека от Професионалната асоциация учредяват Б·А·Д „Здравна превенция и техника за сигурност“ ООД.

В деня на официалното откриване на компанията – в Бон на 13 септември 1976 г., Б·А·Д вече има подписани договори за обслужване с 870 фирми и предприятия с 186 000 работници и служители. С много бързи темпове Б·А·Д се превръща в лидер на пазара.

Само няколко месеца по късно на 1 януари 1977 г. компанията вече е представена на национално ниво с 40 центъра.

В процеса на развитие компанията взима решение да разшири своята дейност. През 2001 година Б·А·Д открива своя първи филиал извън Германия. Компанията се казва „AAMepan“ и се намира в Италия.

Б·А·Д се развива с изключително бързи темпове и през 2007 година има вече 9 дъщерни фирми в Европа, които изграждат Тийм Превент Груп. Обслужваните фирми вече са повече от 250 000, в които работят над 4 милиона работници и служители.

„Тийм Превент България“ ООД е дъщерна фирма на Б·А·Д „Здравна превенция и техника за сигурност“. Фирмата е регистрирана през 2007 година.

Ние сме модерна, надеждна и с високо квалифициран персонал фирма, която предлага съвременни услуги, ориентирани към клиента, базирани на последните научни и технологични открития в сферата на медицината, здравето, безопасността при работа, хигиената и безопасноста на храните.

Ние сме Тийм Превент България.

Част сме от немската група „TeamPrevent – B.A.D. Gmbh“ Group. Със своята клонова мрежа в 10 еврпейски държави, повече от 40 години опит и над 5 милиона обслужвани ние сме най-големия консултант по здраве и безопасност в Европа.
Чрез стремеж за постоянно развитие – ние се стремим да управляваме риска и безопасността на работното място. Ние вярваме, че можем!
Нашите основни бизнес принципа са:

 1. Ние сме предсказуем партньор.
 2. Клиентът винаги е прав.
 3. Ние сме при клиентите в нужния момент.
 4. Изпълняваме всичките си ангажименти.
 5. Спазваме обещанията си.
 6. Предоставяме нашите услиги качечествено, в срок и на договорената цена.

Искаме още сега да ви кажем нещо, в което сме на 101% сигурни – Ние не сме безгрешни, но имаме стремежа, самочувствието, знанието, опита и искаме да помагаме!

В България има над 600 служби по трудова медицина … имате право на голям избор!Ние от Тийм Превент освен Служба по трудова медицина искаме да сме консултант по здраве и безопасност и надежден партньор!

Защо да изберете нас …. недейте!

За нас можем само да кажем:

 • Опитваме се да сме близо на нашите клиенти;
 • Опитваме се да разберем вашите нужди, интереси и желания;
 • Искам да знаем с какво можем да сме полезни.

Също така:

 • Обслужваме над 1200 предприятия;
 • С над 32’000 работещи;
 • Нашите клиенти нямат нито един акт от Инспекцията по труда;
 • Имаме различни пакети и цени, според нуждите;
 • Търсим комплексни решения;
 • Имаме опитни експерти;
 • Усмихнати сме и работим в екип.

На нас може да се разчита! Ние даваме гаранции за нашите услуги и дейности!

Кариери / най-добрите сме, защото работим с най-добрите

Ние сме прогресивна и бързо разширяваща се компания доставчик на услуги в сферата на здравословните и безопасни условия на труд, в това число и Служба по трудова медицина. Ние знаем, че нашате услуги са толкова професионални, колкото са хората, които работят в нашия екип и затова винаги се интересуваме и търсим най-добрите специалисти.

Ако сте специалист по трудова медицина (лекар, инженер, експерт, медицинска сестра, студент техническа специалност с безопасност), продажби, управление на локални офиси, управление на мрежи от офиси или просто искате да работите с желание и страст, може да допринесе за развитието на нашата организация и бихте искали да бъдате част от един приятелски и високо професионален екип, ще се радваме да попълните формата за контакт и да ни изпратите своя автобиография.

Моля, кликнете върху раздел свободни работни места, за да видите възможностите, с които разполагаме в момента.

Ако няма свободни работни места във вашия район, моля не се отказвайте. Моля да ни изпратите Вашата автобиография. Ние ще я разгледаме и ще се свържем с вас.